003_KOMUNIST, KAPITALIST IN CERKVENJAK 6 strani



Komunist, Kapitalist in Cerkvenjak stojijo pred Bogom in mu skušajo pojasniti svoje poglede, razložiti motive za svoja dejanja, za življenje kakršno ustvarjajo in način, kako ga živijo! Razlagajo mu zakaj so takšni kot so, zakaj svojo ekonomijo, dejavnosti in interese vodijo kakor jih vodijo in kaj jih žene k temu!

Žene jih pa v božjem imenu, seveda, razen komunista, ker on tam neki dela po svoje.
Najprej stopi pred Boga Kapitalist:

"Seveda me ženeta pridobitništvo in pohlep, saj hočem čim več zase. Toda ta vzorec je pri drugih enako izrazit, ni samo pri meni, le da sem jaz za razliko od drugih iskren, ne lažem, ko je treba to priznati. Pohlep nas vse sili v tekmovanje, v prerivanje, v neprestano izboljševanje našega položaja na račun drugih.
V demokraciji potem ostane še nekaj za tiste, ki so revni, nesposobni in bolni... seveda, ko poprej jaz napolnim žepe.
Če primerjam kapitalizem z drugimi sistemi in prepričanji, potem vidim, da drugi sistemi vse sproti požrejo. Da več požrejo, kot pridelajo. 
Potem pa, ko jim nič več ne ostane - še sami sebe požrejo! Pa med sabo se tudi žrejo, da jih mi moramo reševati v vojni. 
Po njej pa jih rešujemo s posojili. Ker mi imamo, oni pa ne!

Razmnoževanje je pa superca, krasen izum, to si si dobr zmislu, Bog! Ker z njim lahko povečujemo čredo in potem živali pokoljemo in prodamo meso, krzno, kosti. Toda razmnoževanje pri ljudeh... ah,. ne, to pa ni več taka superca. 
Ljudi je odločno preveč, in potem razmišljamo, da je vojna ok, da nas vsaj malo razredči. Če veš kaj mislim. Kriza je ok! Če vojna uspe....
Ampak, če ni ne vojne ne kakšne lepe epidemije, potem pa mi ne vemo kako bi se iz tega lahko izvlekli. Ne orientiramo se v takem.

Skratka, kapital kopičimo, ker je to smisel kapitala in kapitalizma. Ampak potem se ustrašimo futranja vse te revščine okrog nas, ki je ni konca! Noče se nehati, v smislu razmnoževanja se noče nehati. Kako naj futramo nekaj, kar je brez meja in se ne da kontrolirati, mi pa vsi vemo, da bo samo še raslo, bolj ko jo boš futral?!
Dokler nas revščina ne bo prerasla s svojimi potrebami - kaj bomo pa potem?! Kje naj vzamemo, da bomo dajali? Več ko jim daš - več jih je! 

Zato nerad dajem kaj od sebe. Ko pa en revež pribeži sem in nekaj pametnega izumi, kar mu bom lahko ukradel in potem prodajal... je pa takšen dobrodošel! Ampak, drugi naj se raje držijo po svoje, ker tukaj nimajo kaj iskati in zato naj ne silijo sem!«

Potem stopi naprej Komunist:
"Sem ateist in vate, Bog, sploh ne verjamem! Pravzaprav ne morem verjeti, da se s tabo zdaj takole pogovarjam. Kva b'rad od mene, spizdi Bog!

Mi se borimo proti kapitalizmu in proti vsem notranjim in zunanjim sovražnikom, ki jih je treba uničiti, ker so proti sistemu, ki ga gradimo. Tega mi ne bomo dovolili!
Od kapitalistov si sposojamo denar, da lahko vzdržujemo najbolj pravičen sistem na svetu, ki postavlja človeka in njegove pravice na prvo mesto. Gre torej za pravičnejše prerazporejanje denarja in za nič drugega. Sploh ne gre za krajo.
Ne vem zakaj zdaj vztrajajo, da jim je treba dolg vrniti, saj, kot prvo, ta denar sploh ni njihov. Ta denar so oni dolžni proletariatu! Če bi ti obstajal, bi moral prvi poskrbeti, da ta denar pride do revnih. Mi pravzaprav delamo tvoje delo, ki ga ti ne opravljaš. Če ne obstajaš je povsem jasno zakaj to še ni narejeno."

Bog takole odgovarja komunistu:
"Če so kapitalisti lopovi in če si denar sposojate od lopovov in ga prerazporejate komur vam drago, a vas to potem naenkrat naredi za pravične?
Zakaj ga ne daste tistemu proletariatu od katerega so ga kapitalisti ukradli? Če veste, kdo so okradeni, pa jim ga vrnite, zakaj ga tlačite najprej sebi v žepe, in kvečjemu tisto malo kar ostane, dajete svojemu "proletariatu", ki ga imate samo na jeziku. V resnici mu ves čas preprečujete, da bi si sam poiskal lastno vrednost v verigi produkcija-zaslužek, ki je posledica dela in ustvarjalnosti. In potem bi delavec sam razpolagal z viški lastnega ustvarjenega dela. A ne?! Kaj niste ves čas to govorili, da boste to storili?!
Zakaj pa tega ne storite.
Morda bi potem on, proletarec, pomagal drugim, tistim, ki jih tudi razume, ker je sam bil v stiski. Zato sploh ve, kdaj so potrebni pomoči. Morda bi kapitalizmu tako celo pokazali, kje je kapitalizem kot sistem zgrešil..."

Komunist njemu nazaj:
"Kaj boš ti meni tle nakladu, sej tebe sploh ni, ker ne obstajaš! Nimaš pojma, ljudje so gnoj, usi so glih, zato jih je treba v jame pometati, da so drugim za zgled. Da drugi vedo, kaj se jim bo zgodilo, če ne bodo ubogali partijskih dekretov. Partija ve kako je treba, ti pa ne veš! Partija obstaja, ti pa ne obstajaš!
Komunizem je v sto letih pobil sto milijonov ljudi, ko si ti naredil svetovni potop, jih vseh skupaj na svetu ni bilo za par milijonov!
Kva boš ti pol vedu? Partija je več kot ti, ve več kot ti in je bolj učinkovita kot ti."

Bog:
"S kom se pa ti potem prepiraš? Zakaj si jezen name, torej na nekoga, ki ga sploh ni?"

Komunist:
"Zato, ker vidimo Cerkev, kako podtika tebe iz ozadja. V vse se vpleta s svojimi tajnimi združenji, sektami, z idejo o tem, da ti obstajaš. Že samo to slednje, da si, da obstajaš, uporabi proti nam.
Oni so glavni nasprotniki komunizma. So sovražniki internacionalnega povezovanja proletariata, da se ne moremo združiti in zavladati vsemu svetu."

(sprotna opomba: Islam pravi enako, zato tu nima smisla ponavljati še pogovor z islamistom)

Cerkvenjak svoje razloži takole:
"Mi smo morali nekaj ukreniti, ker drugače ni šlo! Razmnoževanje smo vpregli v dobičkarstvo in tako skreirali kapitalizem, kjer se je to dalo storiti.
Na primer pri živalih. Zbereš čredo, ta se razmnožuje, seksualni nagon je v službi višjih ciljev. Ti pa lepo ustvariš trg, na katerem doziraš ponudbo in povpraševanje, s tem določaš vrednost stvari, jim daješ ceno in jih kupuješ in prodajaš.
Brez nas kapitalizma ne bi bilo... 

Mnogi mislijo, da je za kapitalizem odgovoren razvoj tehnologije, ampak principi, po katerih se kapitalizem ravna - so naši! Mi tehnologijo nadziramo, pazimo komu jo prodamo in koliko je prodamo.
Pri tem smo strogo ločili mekatere stvari. Postavili smo hierarhijo, kjer je najprej na vrhu moški. Ker si ti, Bog, moški, a ne! Zato je prav, da je moški najviše v hierarhiji, da samo en ukaže. Ker drgač ne gre.

Potem pride ženska na vrsto, ki je moškemu podložna. S tem, ko mu je podložna, rojeva, kot moški ukaže in kadar ukaže. Mi postavimo pravila - o tem ne odloča ona! Ker sicer, kaj bi pa blo, a ne? Niže od ženske so še živali. Krava recimo.
Seksualna energija in sposobnost rojevanja morata biti kontrolirani. Če ne, gre vse v maloro, saj ni, da bi Ti zdaj oporekali, ampak... kaj se ni dalo to s seksom in razmnoževanjem kako drugače urediti?!
Razumi: morali smo vpeljati koncept Krivde! Sicer se nikomur ni dalo nič dopovedati. Rekli smo jim, da je Krivda od Boga, in da si nam Ti ukazal, da mora ženska rojevati v mukah. Zato, ker sta Prva dva človeka, Adam in Eva, prekršila tvoje zapovedi. Potem smo si po tem vzorcu sproti domislili še svojih nekaj (oprosti, če jih je več kot 10) zapovedi, s katerimi vplivamo na zakone. 
Te si potem kapitalisti še sami napišejo na kožo in jih interpretirajo po svoji potrebi. Ampak opazili smo, da nekaj bolj velja, če rečemo, da je prišlo od Boga.
Drugače se ne da voditi tega sveta!

Tisti prekleti komunizem pa je totalno promiskuitetna družba in tam se ne ve kdo koga natepava, ker ni nobene Krivde, ki bi bila vnaprej znana in priučena. Vse se sme pri njih! Zanje obstajajo samo partijski dekreti, in ti se sproti spreminjajo, tako kot njim odgovarja! Nimaš jih za kaj prijeti.

Ateisti pa ne marajo Boga, pravijo, da Te sploh ni, da ne obstajaš, ampak pri tem, da ne verjamejo vate, si ne morejo kaj, da ne bi sami bili tisti bog, prav tisti, ki te ni.
To ni za nas! Je pa za tiste, ki so na hierarhični lestvici bliže živalim, to so pa komunisti in Muslimani.

Ti slednji imajo tudi sami itak svoja pravila, ki so sicer vnaprej znana, to je treba pohvalit, ampak če bi mi bili tako dosledni in bi spoštovali verske dogme - bi, roko na srce, nihče ne ostal živ v tej Zahodni civilizaciji!

Zdaj smo tehnološko tako napredni, da če se že lotimo pobijat, naenkrat pobijemo vse in temu se za zdaj izogibamo.
Zato pa, če se komunisti in muslimani preveč namnožijo in ratajo nasilni, se potem s kapitalisti zmenimo, da jih je treba tako ali drugače razredčiti in omejiti. Strah je zelo uporaben pri delu z ljudmi!

Takrat nam vojna še kako prav pride. Naredimo jo v Tvojem, se pravi v božjem, imenu. Naj bo to jasno!"

Medklic naključnega opazovalca, ki ne spada v nobeno od zgornjih naštetih kategorij:
Vsi se kurčite in vsi ste blazno pametni. Vsi vse veste in ste pametnejši od Boga! Dokler vam vse vaše teorije ne zgrmijo na tla! Potem pa, ko se to zgodi, vsi po vrsti brez razlike tarnate: Joj, mi smo samo otroci in nismo vedeli, nismo znali... kako naj bomo potem za vse sami dogovorni?!

Ampak za enkrat ni razloga za preplah, ker smo še v fazi "mi to znamo, mi to zmoremo"! Delamo na tem, da se krize poštimajo, a ne. Mamo vrhunske znanstvenike, strokovnjake, specializirane, interdisciplinarne... kar hočeš, ti sam povej: pravnike, ekonomiste, akademike...
Hja, pa na genetski inženiring da ne pozab'm, ta nam še posebn dobr laufa zadne cajte.

****

Nekateri zdaj govorijo, da je komunizem preteklost, komunizma pa da sploh ni več. Še najraje to famo ohranjajo nostalgiki komunizma sami. Odgovarja jim, da jo ohranjajo skupaj z nostalgijo po komunizmu, češ, nekoč nam je bilo bolje, pod komunizmom, ampak zdaj, pravijo, ga ni.
V resnici... komunizem ni propadel! Tudi Islam ne propada. Pa čeprav ekonomsko oba sistema predstavljata režima, ki nista sposobna vzdrževati sebe pri življenju.

Prej kot propadata imam vtis, da se oba pustita nositi na ramenih kapitalizma. Oba parazitirata na njem in njegovih idejah, ki temeljijo na sebičnosti in pohlepu!
Sta pa oba, tako komunizem kot Islam, s svojimi posplošenimi pogledi in nasilnim učenjem zdaj prodrla v današnjo Zahodno civilizacijo in z njim okužila vse ostale religije in ideologije (od tod vsa silna radikalna gibanja zadnje čase).

Vprašanje je pa - zakaj jih upoštevajo?! 
Kaj kapitalizem in Zahod potrebujeta od njih, da se jim jih zdi vredno ohranjati pri življenju? Kaj nerazviti znajo, česar Kapitalizem sam ne zna, more ali noče? 

Zakaj je Zahod sploh rodil demona kakršen so "človekove pravice"? In zakaj se zdaj pusti od tega demona izsiljevati?

Po moje to Zahod počno zato, da bi razrahljali zakodajo, pripeljali na Zahod mnogoženstvo, ustvarili pogoje za legalno pedofilijo, ki bi tako postala sprejemljivejša tej civilizaciji. Uvedli bi poročanje z deklicami itd. itd. 
Med drugim pa še scanje na istem skretu, za vse spole enako!

Imeli bi dogovorjene zakone in seveda obstajalo bi trgovanje z otroci. Kajti tisti, ki zaradi spolne usmerjenosti ali česa drugega nimajo potrebnih atributov za spočenjanje in rojevanje naslednikov, bi otroka enostavno kupili! In kar lahko kupiš - to lahko tudi prodaš! To ve vsak arabski trgovec.

Morda pa se motim, in imajo z nami še hujše, še mnogo bolj gnusne namene. Če je to sploh mogoče.
Kaj pa lahko pričakuješ od ljudi, ki so brez notranjega vodila, ampak delajo vse po zakonih, ki so pisani po naročilu? Zakone in predpise je pač laže sproti menjati, po potrebi. Po povpraševanju in ponudbi.

Sam si predstavljam, da sta komunizem in Islam skupaj v ogromnem krožnem pospeševalniku delcev, takšnem kot je v Cernu, v katerem se zdaj vsi skupaj vrtimo vedno v isto smer. Zdaj ta nori pospeševalnik še ves preostali svet vleče skupaj z njim v svoj mrtvaški ples. 
Za zdaj drugega vpliva na tok stvari nimajo, kot le na pospeševanje vrtenja. S tem pa tudi premikanja vedno v isto smer, ven iz tega pospeševalnika pa ne morejo.

Kolikor mi je znano, je pospeševalnik delcev v Cernu narejen z namenom, da bi človeštvo končno ugotovilo, kako je nastalo Vesolje in s tem tudi Življenje v njem.

Komunizem in Islam že imata vsak svojo idejo o tem, kaj da je Življenje, prepričana sta tudi, da vesta tudi to, kakšen je njegov namen. 
Poznata, ali pa mislita da poznata odgovor na to, zakaj Človek obstaja in komu ali čemu služi. S tem pa tudi, kaj mu je namenjeno, da bo nekoč postal, kar njihovem primeru pomeni - kaj Človek MORA postati!
Eni imajo Dogmo, drugi pa Manifest!

Če ne bo človek postal natanko tisto, kar oba pravita, da mora postati, ga bosta v to prisilila. Takšen je načrt.

Resnici na ljubo so vsi drugi, ki pravijo da sicer različno gledajo na Stvarstvo, na stvarjenje človeka, na Evolucijo - samo mali otroci tega istega vprašanja! Kar svojim obnašanjem nenehno dokazujejo.

A Življenje ne nastaja v pospeševalniku, ker tudi nastalo ni v pospeševalniku.

Treba je pogledati še malo zunaj njega, ker se bojim, da se tam (tukaj), zunaj inkubatorja, pardon, pospeševalnika, nehuje. Kar mnoge očitno sploh ne zanima. Bolj od tega jih zanima, kako je nastalo, ne pa tudi zakaj in kako se neha, in kakšna je njihova vloga pri tem, da se neha.
Toda nekateri nas zdaj vse skupaj vztrajno porivajo v pospeševalnik.
Jebiga, znanstveniki razmišljajo kot znanstveniki. Nekdo jih plačuje, da k zadevi pristopajo znanstveno. Poglobljeni v pospeševalnik ne opazijo dogajanj zunaj njega, saj niso plačani za to, da bi opazili.

****

Moj Bog večkrat reče: lahko me zanikate v mnogo stvareh, to vam dovolim.
Ne morete me pa zanikati prav v vsem, ker potem ne boste mogli živeti. Razen, če sami znate ustvariti Življenje. Takšno seveda, pod vašimi pogoji, ki vas uboga in ga lahko nadzirate.
Če pa boste hoteli vleči vrv z mano - jo bomo pa vlekli!

Pri tem ne smete pozabiti, da je ta Planet živo bitje in ima lastno Voljo. Vi ste njegovi otroci in ta Planet je vaš Dom. Rad vas ima. Do zdaj vas je spoznal v vseh možnih oblikah in v vseh priložnostih. Pozna vas kot nihče in ima pravico odločati od tem, kdo bo na njem dobrodošel, in kdo ne.
In v to pravico, se ne jaz ne vaša Mati ne bova vtikala!

Zakaj Planet ni prej tega storil, zakaj ni izbral kdo bo na njem in kdo ni več dobrodošel?
Ker ni imel izbire. Zdaj jo ima!

Izbira je pa odvisna od tega, kako globoko v Materijo si upa Zavest spustiti, vanjo prodreti, jo posvojiti in jo vzeti za svojo ter sprejeti njeno (svojo!) vsebino. Zakaj? Ker je to NJENA vsebina! 
Vsebina Zavesti, ki je bila izpuščena, zapuščena, odrinjena, pozabljena, zanemarjena... Sem hodimo ponjo, da bi jo s poljubom spravili nazaj v Življenje in jo sprejeli za našo. Ker JE naša!
No, zdaj se bo to zgodilo.

Bog vatikanskih papežev venomer ponavlja tele nesmiselne besede: Vi me ne morete razumeti.... nikoli ne boste sposobni dojeti mojih razlogov.... ne tistih Boga ali Vesolja, ne Božjih odločitev ne Stvarstva... ne tega, kako Stvarstvo deluje.... ne sebe!

Moj Bog pa pravi: "Od vas se učim! Vse kar vem, sem se naučil pri vas, zaradi vas in od vas. Brez vas ne bi zdaj vedel tega, kar vem. Učili ste me, ker ste bili hrabri in vztrajni. Uporni in uporniški! Takšni ste bili tudi ko sem vam rekel, da ne rinite v Vesolje sami, tja nekam v Temo, nekam po svoje v neznano in brez vsake zaščite. 

Hvaležen sem vam, da me niste poslušali! Zaradi vas se bo Življenje, ki sva ga z Materjo ustvarila, nadaljevalo. 
Hvala vam. Priklonim se pred vami."





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.