081_JALOVOST KOT SVETOVNI TREND (triumf jalovosti ali Življenje samo za enkratno rabo!)


"The position of the biologists is simply that this is a form, as they say it in their own language, of evolution. Of course, this is not an evolution in the usual Darwinian sense of the word. It is a devolution, a rapidly progressing degeneration of the whole human race."

Natanko tako! S tem se še kako strinjam.

Če bi se enako zgodilo v zaščitenem rezervatu živalskega sveta, pri tolikšni poženščeni populaciji samcev neke vrste ali pri izbruhu epidemične razsežnosti homoseksualnosti pri samcih (kot je je zdaj deležno človeštvo), bi znanstveniki vseh profilov takoj skočili v luft, češ nekaj je z živalmi močno narobe.
Ma kaj narobe - KATASTROFALNO!!!
Opozarjali bi, da bo vrsta izumrla, ampak tako je samo pri zaščitenih živalih, ne pa, ko se to zgodi ljudem in človeški družbi.
Torej, civilizaciji!

Kaj še, da bi denimo feminizirani moški primerki postavljali nova pravila živalskemu plemenu. Ali pa da bi tiste samice, ki zavračajo samca in se raje ližejo med sabo odločale o tem, kako bo vrsta (pre)živela.

Človeška vrsta se brani s "prilagajanjem"! Svojim boleznim prilagaja zakonodajo in tako Bolezen postane obvezna. V nadaljevanju Bolezen izdela lastni imunski sistem, ki jo ohranja, ta pa potem sovražnika (ki je Zdravje!) ubija.

Pravzaprav tako družba dovoli, da ji Bolezen piše zakonodajo, ko bolni in abnormalni ljudje sedijo v parlamentu ter nasilno branijo »pridobitve« svoje degeneriranosti in degeneriranosti civilizacije. Zanje je »normalnost« nekaj, kar lahko izglasuješ z večino, stvar administrativnega urejanja in predpisovanja, ne pa biološko stanje.

Bolezni, degeneriranost – vse to ima moderni človek zdaj za "človekovo pravico" - norost je uradno postala človekova pravica!

Namesto, da bi civilizacija lastno degeneriranost videla za tisto, kar je, se z njo ne konfrontira, ji ne poišče vzrokov zanjo in jih posledično odpravi, temveč z zakonom Bolezen proglasi za normalno. Današnje demokracije ne proizvajajo normalnosti in je ne delajo – izglasujejo jo!

V resnici pa gre za plansko zastrupljanje človeške rase in poneumljanje.
Genske spremembe so posledica degeneriranosti civilizacije in niso del evolucije človeštva. »Pridobitev« naj bi bila v tem, DA SE ČLOVEŠTVO SPLOH NE BRANI pred degeneriranostjo in jo raje sprejme za normalno, kot del Evolucije. Kar ni!

Tako, in s tem namenom, da sebe ne branijo in ohranjajo poneumljene in nevzgojene, mlade generacije, ki jih označuje mentaliteta » prilagajaj se in ne udari nazaj...«, ne udarijo nazaj. Ne branijo se!
To pomeni, da niso več nasilne v tistem dobrem pomenu, ko je človek nasilen v samoobrambi proti vzroku svoje nesreče in se tako bojuje za obstoj. Nasilni pa so proti tistim, ki jih na vzroke propadanja civilizacije opozarjajo!
To pomeni, da branijo svoje propadanje. Pomeni, da se z vzrokom zanj ne želijo konfrontirati (kar bi bil normalno delujoč imunski sistem človeške družbe), in da gre pri tem za možgansko okvaro ter za pomanjkanje inteligentnosti.

Te (de)generacije, ki mimogrede povedano same sploh ne vedo, da so prizadete - so naučene, da branijo in zagovarjajo Bolezen!
Zato raje napadejo tiste, ki jim s prstom kažejo njihovega pravega sovražnika. Torej na tistega, ki je nesrečo povzročil in jo še naprej povzroča.
Na nek način je zaradi vzgojnega vzorca pri njih pretrgana logika povezave med vzrokom in posledico. Brez te povezave pa logika ne deluje, ker je preprosto - ni!

Brez nje tudi Odgovornost izgubi funkcijo. Odgovornost, je kot pojav nujno potrebna za preživetje vrste in ohranitev zdravja Organizma! (pri tem, da je Organizem človeštvo, oz. civilizacija!).
V tem primeru namreč ne nastane vse tisto, kar se v Manifestaciji mora manifestirati, pa se zato ne more. Ne more nastati!

Mi na to ne moremo reagirati, saj ne vemo, da obstaja. Obstaja samo v polju nezavednega (Izgubljene Želje!), vendar brez izkušnje kaj to sploh je in kaj pomeni.

Tako Bolezen brani samo sebe.

Ljudje posledično nehajo razmišljati in čustvovati kot individuumi in sami postanejo sistem. Reagirajo kot sistem, stopijo se v sistem, obnašajo se kot da so sistem. Nehajo biti oni sami!
Kakšna pa je razlika med posameznikom in človekom, ki je postal sistem?

Poglavitna razlika je v tem, da ima posameznik, ki je oseba, lastna čustva. In svoje izkušnje. To jo dela osebo.
Pri individuumu se ne zgodi, da bi indoktrinacijo - se pravi tujo izkušnjo (izvirajočo iz dogme in manifesta!) predpostavil lastni izkušnji. Pri človeku, ki je postal sistem, pa se ravno to zgodi. Človek se odpove sam sebi, da bi vzdrževal sistem.

Ko je človek del sistema in se vanj utopi, se obnaša kot sistem, saj nima lastnih čustev. S tem tudi nima notranjega vodila. Tako izgubi lastne potrebe ali pa sploh ne ve, da jih ima. Ne ve, kaj potrebuje, zato lahko živi le tako, da sebe primerja z drugimi. Denimo s sosedi, sodelavci, s šefom, s klošarjem na ulici.
Potrebuje pač tisto, kar drugi potrebujejo, saj drugega kot tekmovanja in primerjave z drugimi ne vidi. Če ne vedo, kaj potrebujejo, vprašajo sistem in ta jim odgovori! Sistem ima službe, ki delajo samo na tem, da ljudem govorijo, kaj potrebujejo.

Vse je predpisano, merjeno, dozirano!

Kar ima tak človek čustev, so sistemska.
Sposoja si jih pri sistemu, ker jih sam od sebe nima. Odrekel se jim je. Tisti del njega, ki čuti samostojno, mu je tuj. Ne istoveti se z njim, istoveti se s sistemom. Verjame v sistemske rešitve. Verjame, da bo nekoč prišel na vrsto in tedaj bo sistem poskrbel zanj.

Nekoč...

Sodeluje pri skupnih proslavah, pri poslušanju in gledanju oddaj, ki slavijo skupno moč, moč sistema, pozdravljajo režim in njegove zmage. Hkrati, ko slavijo skupno moč, zahtevajo povezanost vernikov v režim, njihovo lojalnost do režima in seveda z vsemi štirimi preganjajo odpadništvo.

Celo »umetnost«, ki mora biti osebna zadeva in zato osebna izkušnja umetnika, je podrejena željam skupnosti. Že samo to bi moral biti znak za preplah.

Da bi travme reševali, se je z njimi treba spoprijeti, najprej pa jih sploh pripoznati kot travmo.
Sistemski človek pa se raje skrije za travmo in jo preprosto preformulira (zamenja ime) v kaj drugega (zagotovo pa ne v travmo!). Proglasi jo za normalno stanje, ki ga potem vzdržuje, plačuje, prenaša.... je nanjo ponosen. Tako kot starci v čakalnici bolnice, ki si pripovedujejo kje vse so bolni, kaj jih boli, stiska, žiga in so jim njihove bolezni hobi.

Pa ne le to! Bolezen slavi, jo ponosno razkazuje in jo povzdiguje skoraj v božanstvo. Nanjo je ponosen.

Sebe ima znotraj takega sistema za nekaj posebnega, lahko bi rekli veličastnega, kolikor mu uspe biti bolj bolan ali na bolj zanimiv način bolan od drugih. Nekaj, kar še ni bilo v človeški zgodovini - tako Bolezen opravičuje samo sebe, svoj obstoj in razvoj, ko postane božanstvo in predmet občudovanja na nivoju bolezni civilizacije!

Prej tega ni bilo, mi smo posebni, ker smo predhodniki novega, prvi v vrsti velikih sprememb, ki bodo spremenile družbo in ves svet...

Razen seveda razen nekaj genialnih posameznikov, ki so bili predhodnica tega, kar prihaja. Potem ti jih naštejejo, vse od grških filozofov, do renesančnih umetnikov, pa tja do matematikov, fizikov ipd., za katere je znano, da so bili homoseksualci. Jaz sem peder, torej sem genialen. Tako preprosto deluje narcisoidnost tega organizma.

No, zdaj je vesoljni trend to, da si poseben na takšen način, da si jalov in da si na jalovost ponosen.

Jalovost... pa je treba vzdrževati. Biti nanjo ponosen in jo zanimivo oblačiti.
Bolezen si je sama izdelala obrambne mehanizme proti Zdravju! Pri nas v Sloveniji še posebno.
Če kje, je to pri nas vidno na vsakem koraku, mnogo bolj sledljiv je ta proces pri nas, kot kje drugje. Drugje je vse to bolj zamaskirano in prikrito, pri nas pa je neumnost sistemska, zato je ni sram sebe izražati, saj je vse samo stvar ustrezne interpretacije. Resnica je tu samo stvar interpretacije.
Obramba Bolezni proti Zdravju se izraža kot sistem, kot režim obrambe pred napadi od zunaj. Bolezen sebe zaščiti pred Zdravjem, v bistvu zna opisati vse prednosti Bolezni, niti slučajno pa ne pozna definicije Zdravja. To je niti ne zanima, kajti z Zdravjem ni biznisa. Medtem ko je večina biznisa nujno povezana z Boleznijo in njenim vzdrževanjem. Posvečati se grajenju odvisnosti je dobro za biznis, in to stane!
Okostenelost sistema se kaže v tem, da sistem ne dovoli pozitivnih sprememb ampak vztraja pri nadaljevanju degeneriranja organizma v globalnem smislu, se pravi tako, da nikogar ne izpusti. Tako Bolezen razume popolnost!

Ti ljudje dejansko mislijo, da s tem sebe osvobajajo. Ni jim jasno, da politične elite uporabljajo njihovo nesrečo zato, da z njimi in nami manipulirajo. Z njihovo energijo manipulirajo in jih izkoriščajo. Travma ostane travma!

Človeštvo zdaj samo sebe ubija in to celo razglaša za napredek.

V tem primeru sta zaostalost in tradicionalna miselnost več kot dobrodošla.
Napredek, je pa seveda nekaj drugega.

Ta je onstran naučenosti z ideologijami, religijami, znanostjo, raznimi zaznstvenimi teorijami.... ipd. (z eno besedo uporabnostjo), kajti življenje ni, da bi z njim manipulirali. Oznak kot so "uporabnost" in »praktičnost«, ni mogoče uporabljati za Življenje.

****

Predstavljajte si, da MONSANTO koncern proglasi vsako prepoved prodaje svojih semen v neke države - mimogrede povedano so njihova semena JALOVA - za rasizem!
Češ, naše seme ima prav tako pravico konkurirati vsem drugim semenom.... Če ne, pa ni demokracija! In demokracija mora biti za vse, a se vam ne zdi?!? Človekove pravice morajo biti za vse...

Posledica takšnega stališča (zdaj je to že mentaliteta) je, da raba jalovih semen ne more biti omejena na neko področje, temveč z uporabo deluje kot plevel, ki je agresiven. Monsanto semena imajo omejeno delovanje, zato pa delujejo na tuja zemljišča na način, da se vsilijo in zamorijo druga semena. Po domače povedano, abnormalnost preglasi normalno.

Potem morajo kmetje kupovati Monsantova jalova semena in postanejo odvisni od dobave takih semen. Ali pa bodo lačni.

Naši strokovnjaki s področja bio-inženiringa mirno proglasijo, da je prihodnost človeštva v gensko modificiranih semenih, rastlinah, hrani. Da brez njih pač ne bo šlo, ker nas je na planetu preveč in zemlja tega ne zmore. Pri tem ne pozabijo poudariti, da raba gensko spremenjenih semen ne bo imela nobenega vpliva na človeka, na družino, na družinsko življenje, na razplod in s tem človeštvo! Zemlja pa bo spremenjena v mrtvico. Nič ne bo rodila!

Bolezen se izraža tako, da sebe ne dojema za Bolezen ali vzrok za nesrečo. In zato tudi nima sposobnosti ocenjevati kaj je bolno in kaj zdravo.

Groteskno je denimo že to, da gresta dva geja (ki se imata zelo rada!) v specializirano trgovino z biološko pridelanimi živili in tam zahtevata od prodajalca, da je solata biološko pridelana.
LGBT, ki so po izvoru Monsanto reklama na dveh nogah (the fucking living walking monsanto shit billboard), so gensko moteni, hormonalno zmedeni, psihološko pa zblojeni. Ne vedo niti kaj so in kaj bi radi bili. Zjutraj bi bili malo ženska, popoldne moški, naslednji dan pa trans... zahtevajo pa biološko pridelano, zdravo in čisto hrano?!?
A smo mi en mau prehranski rasisti, al kva???

Resnici na ljubo so hormonsko zblojeni ljudje vedno obstajali. Vzroki so različni. Vendar so skozi vso zgodovino obstajali kot posamezniki, nikdar prej se ni to ni dogajalo epidemično, v tako širokem (globalnem) obsegu, kot se zdaj!

JALOVOST, neplodnost, je postala trend, način razmišljanja in zdaj že mentaliteta!

Družba se sesipa sama vase. Civilizacijo vodi »Intelekt« brez povezave s Telesom.
Misliti ljubezen ali čutiti jo - to dvoje je nekaj popolnoma različnega!
Brez povezave s Telesom - Intelekt sploh ne ve kaj dela! Ne more vedeti. Kajti ni Um tisti, ki misli, temveč je Telo tisto, ki razmišlja. Telo ima namreč izkušnje pridobljene s Stvarstvom, v Manifestaciji, medtem ko si Um samo nekaj izmisli, brez povezave s Telesom, pa sploh nima možnosti preverjati svojih sklepov in odločitev.

Zato je sedanja civilizacija, ki je pod vplivom »Intelekta« (Boga vidi samo kot čisti Um!) zmešana.

Civilizacija propada, da pri tem sploh ne ve kaj počne, še hvali se s tem, ker misli, da gre za evolucijo osvobajanja človeka od nekakšnih zatrtih temačnih sil v njem. Kar je zanje atavizem.

Jugoslovanski tip komunizma/ socializma je imel pederastijo (in s tem jalovost) vgrajeno v ekonomski vzorec.

V socializmu je praktično vse imelo vgrajeno enako napako. Napaka je v jalovosti sistema, ki imitira odraslost in resnično življenje, a ga ne zna, ne pozna in ga ne obvlada, kar pomeni, da ga ne zna uporabljati. Zato ga imitira!

V resnici ta sistem ni sposoben proizvajati. Posledično proizvaja porabnike, ne producentov. Ustvarjalne ljudi (take, ki niso jalovi in imajo ustvarjalni potencial) podi iz države, ven iz sistema, da ga ne pokvarijo, zato da uvaža sebi podobne jalove posameznike, ki niso sposobni organizirati lastne normalnosti in ustvarjalnosti temveč raje podležejo Bolezni sistema. Narodi bivše skupne države so pripravni za ta proces uvoza samih porabnikov, saj imajo podlago v komunistične indoktrinacije v bivši državi in so dovzetni za bodisi poveljevanje, ukazovanje ali pa poslušnost, ubogljivost, odvisnost in nesamostojnost.

Ustvarjalnost je pa zaničevana in preganjana.

Ta sistem ničesar ne proizvaja (kako pa naj, saj je jalov!), denar (spermo) si mora sposojati.
Potem mora to ponavljati.
Ima pa težavo, ker ukradene (sposojene, pa nikoli vračane) »sperme« ne zna vgraditi v sistem na način, da bi ga oplodil! Ne ljudi spodbujal k lastni produktivnosti, ustvarjalnosti, samozadostnosti, s tem neodvisnosti. Tako namreč počne normalna družba, tako dela normalna država in tako delajo pametni ljudje!

Največji sovražnik sistema je človek, ki je finančno in tudi drugače (na prvem mestu pa emocionalno!) neodvisen od sistema.
Zato te ljudi režim preganja. Še vedno jih preganja. Vedno bolj jih preganja, ker jih (pri nas!) je vse manj. Drugje imajo še nekaj lufta, pa ne prav dosti.

NLB je denimo izrazit primer JALOVEGA bančništva in jalovih financ!
Namesto da bi banka poslovala z dobičkom, kar bi se pri normalnem poslovanju tudi zgodilo, jih moramo banke v slo-socializmu davkoplačevalci dokapitalizirati. To pomeni, da moramo špricati svojo spermo vanje sproti, zato da država lahko »odglumi« erekcijo pred EU!

Davkarija dela na način, da vsakogar, ki karkoli proizvaja, obremeni s pretiranimi davki. Praktično mu zdrka kurca, da davkoplačevalec na silo proizvaja spermo, tudi če je še zase nima dovolj, če je ne more proizvesti ali pa nima interesa da bi jo proizvajal. Zato, da država vzdržuje bolni sistem in vse impotentneže, ki jih zaposluje. Davkarija se pritožuje v parlamentu, če jih kdo ima za "dacarje". Davkarija predstavlja državo in režim, ki je JALOV.

Sam sistem ničesar ne proizvaja, ker tega preprosto ne zna. Sovražiti zna tiste, ki to znajo. In to sovraštvo razpreda povsod, zato da najde izgovor, da lahko sovraži in krivi druge. Predvsem tiste, ki imajo erekcijo, niso jalovi in so zato, ker niso jalovi – ustvarjalni! Kajti ustvarjalnost je stanje nasprotno jalovosti. Ustvarjalnost je samozadostna in nikomur na silo ne drka kurca, ker za to ni potrebe.
Ustvarjalnim ljudem je namreč ustvarjalnost v užitek!

In zato si JALOV sistem sposoja denar (spermo) pri tistih, ki so jo sposobni proizvesti. In jih hkrati v zameno sovraži. Namesto da bi vračala dolgove, kot se je obvezala s pogodbo ob podpisu posojila!

Potem pa dolgov, jasno, ne vrača, ker jih ne more! Od kod pa naj vzame denar, da bi ga vrnili?! Sperme ne zna proizvesti, ker je JALOV SISTEM! Najprej bi se morali naučiti proizvajati, biti ustvarjalni... pri nas, kjer vladajo neustvarjalni ljudje, paraziti... to sploh ni mogoče, ker bi se sistem podrl.
Potem nekaj »reprogramirajo«! Kar pomeni, da nekoga nategujejo po zakonih, ki si jih sami spišejo. Jalovi ljudje pišejo jalove zakone, ki podpirajo sistemsko jalovost in krajo tuje sperme. In pri tem onesposabljajo normalne ljudi. Take, ki so ustvarjalni in radi delajo svoje delo, opravljajo svoj poklic.


Toda to je pri nas prepovedano.
Pri nas je ta trend onesposabljanja oz. pohabljanja za delo in ustvarjanje sposobnih ljudi najbolje viden. Mnogo bolj, kot drugje po svetu, kjer je zakrit, zamaskiran in zato teže raszpoznaven. Mi ta pojav poznamo že dovolj dolgo, da nam je jasno kam pelje.

Poslušal sem, kar je umetnostni kritik opisoval pri podelitvi nagrade pasji dojilji. Poudarjal je veličastnost ideje, ki nam bo baje krojila usodo človeštva.
Zakaj potem ne bi dobila Prešernove nagrade?

****

JALOVOST je splošen trend, ki je zdaj prerasel v globalni pojav.  Ko nekaj prerase v globalni pojav, to pomeni, da je vsebina tako ogrožena, da hoče nadzorovati VSE! Boji se sprememb!
Življenje kot pojav v Vesolju in hkrati edini čudež, ki se ga vsi lahko dotaknemo in smo ga deležni - je ogroženo na planetu in tako se manifestira strah pred izginotjem. S proslavljanjem izginotja, s podrejanjem Smrti, degeneriranosti in propadanju!

Sile nasprotne Življenju delujejo na tem, da bi "sfabricirale" Življenje, ga umetno ustvarjale, pri čemer sodelujejo znanosti, bio-kibernetika, bio-inženiring, genetski inženiring. Umetnost, ki smo ji priča, pa naj bi naredila vse to za sprejemljivo, človeku manj strašno, pravzaprav naj bi v nekem trenutku pomislili – glej no glej, saj to vendar predstavlja rešitev za našo norost!

In bi tako postali neodvisni od Stvarnika.
S tem pa tudi od Namena, ki je ustvarjal.

Kot bi mu želeli sporočiti: Le poglej, kaj si nam storil... nimaš pojma, ne veš niti kaj delaš! Mi smo pametnejši od tebe.... naredili bomo sužnje, ki lahko delajo 24 ur, popijejo tri flaše viskija dnevno, pokadijo šteko cigaret na dan, prenesejo vsako poniževanje.... pa sploh ne dobijo raka in ne zbolijo!!!!

In potem nam umetnostni kritik pove na TV, da so to epohalna odkritja, ki bodo trasirala človeško prihodnost! Da so naprej, pred svojim časom.
Kolikor jaz vem, je ne bodo. Bog tega ne bo dovolil.

Podobno sranje je pospeševalnik v Cernu. Namen je enak!
Ne vejo več kaj bi storili, da bi si izmislili, kako se ustvari Življenje. Pri tem pa se ne vprašajo, kakšna je njihova udeležba pri tem, da se to okrog njih nehuje.

Ne vprašajo se, zakaj nekateri s temi norostmi in s to norostjo ne znamo več živeti. Da smo se zaleteli v zid, ko tega ni več moč prenašati.

Toda njih naša mnenja in naša stiska ne zanimajo, kajti oni bi radi Življenje "proizvajali" in ga prodajali najboljšemu ponudniku. Da ne bi bilo več zastonj.
Pri tem nihče ne pomisli, da je gnusna že sama ideja, da se Stvarstvu to upira in ta odpor se izraža v telesu, vre iz trebuha tega planeta. Da bi Življenje "proizvajali" umetno, da bi življenje bilo za enkratno uporabo, tako kot so Monsantova semena, in da bi morali biti odvisni od »proizvajalca« življenja za enkratno uporabo. In vsakokrat obnoviti licenco pod pogoji proizvajalca.

Ta vrsta slepote je zaslepljenost, ki je najhujša tik preden se jim vsi sistemi podrejo. Vsi, ki na tej mentaliteti počivajo, se bodo sesuli v Nič, ker iz Niča prihajajo! Nič, ki se vrača k Niču.

Njim ni do čistega okolja. Ni jim do osvobajanja človeka in človeštva - oni nas preprosto hočejo zasužnjiti, narediti od njih odvisne, od prekletih parazitov, ki so JALOVI v mislih in po dejanjih!
Potem pa, ko nam vzamejo vse, nam bodo to, kar je naše, prodajali spremenjeno, jalovo, za enkratno uporabo. Nam dajali Življenje v najem!
Lucifer človeku prodaja nekaj, kar ni Luciferjevo, da bi to smel prodajati! V tem je bistvo stvari.

Trdim, da smo Slovenci v prednosti. Pa to ni le občutek, saj so pri nas stvari prikazane v dosti bolj razviti obliki, kot drugje. Vsi, ki smo izšli iz propada Jugoslavije, smo gledali zgodbo, ki jo zdaj drugje šele proučujejo na sebi. Ne prepoznajo je v razpadanju SFRJ, da bi se lahko česa naučili.
Drugje še niti prav niso začeli s tem, zanje bo prepad večji, širši, globlji... ker nimajo izkušenj.
Ne znajo prepoznavati stvari!

Filmsko svetovno industrijo pravkar prevzemajo LGBT aktivisti.
Film je najbolj popolno in najbolj izrazno sredstvo od vseh človeških načinov izpovedi, ker je najbolj podoben sanjam.
Če zdaj pogledamo filme, ki dobivajo nagrade na festivalih, so to filmi, ki prikrito ali niti več zamaskirano propagirajo transeksualno, feministično, homoseksualno vsebino.
X men in podobna stripovska bitja so kulisa za katero se skrivajo feministična/gejevska/trans… gibanja.

Te vsebine opevajo sebe kot nekaj »humanejšega«, popolnejšega, vsekakor bolj dobrodošlega od vsega, kar smo baje do sedaj videli.

Odnosa med žensko in moškim.... ne omenjajo več! Ni moderno.
Tega odnosa so se utrudili in vanj nihče več ne investira svojih emocij. To naj bi bilo izgubljena bitka te civilizacije in k temu se pač ne bomo več vračali.

****

»Srečo imam, da sem lezbijka... kdo sploh je heteroseksualen?!« Tako je izjavila predavateljica pravnih predmetov na FDV-ju Barbara Rajgelj!

Tipično za te ljudi je, da visijo na davkoplačevalskem denarju. Sesajo iz skupne blagajne in se preprivajo ob koritu, ker sami ne znajo pridelati dovolj za lagodno življenje, na katerega so navajeni. Ker so JALOVI!
Jalovi so po načinu razmišljanja, v Namenu in po sovražnosti do vsega, kar je samo po sebi ustvarjalno in samozadostno, torej ga ne moreš izsiljevati. Oni pa imajo radi, da je žrtev ranljiva in od njih odvisna!

Ne morejo drugače, kot da so vedno na oblasti, drugačnega stanja kot tega si sploh ne znajo predstavljati. Podrejenost ni v njihovem DNK.
Radi vladajo, radi ukazujejo, radi poveljujejo!

Nobene resne naloge niso sposobni speljati do kraja, saj tudi nimajo pravih ciljev. Njihov cilj je narcisoidnost, ugajati sami sebi!.
To delajo – da ugajajo sami sebi!

To znajo opravljati, drugih nalog ne poznajo in jih zanje te druge naloge ne obstajajo. Denimo, biti izbran na volitvah, da služiš ljudstvu, ki ga vodiš... tega zanje preprosto ni, ne obstaja.
Biti lep v svojih očeh po merilih neke omejene elite, pameten pa tako, da vse poka.... je njihovo glavno opravilo, in zaposlitev, za katero hočejo biti plačani. In vedno to tudi so.

Ameriška varianta levice si je za smrtnega sovražnika izbrala producenta Weinsteina. Potem pa so feministke rekle, da sovražijo vse moške, ker da ta svet vodijo moški!
Sovražijo torej vse moške, ker da so oni ustvarili civilizacijo, ki je nasilna. One jo bodo ustvarile nenasilno, in to z nasiljem. Revolucija!

Kar v resnici manjka letošnjim nagrajenim filmom, je odnos med MOŠKIM IN ŽENSKO.

Ko režiserji, scenaristi, igralci, producenti... govorijo o odnosih, govorijo o neplodnih ( jalovih) odnosih. Nato pa namigujejo na alternativne načine »pridobivanja« otrok.
Med vrsticami lahko preberemo, da ustvarjajo (zavestno ali podzavestno) prazen prostor za umetno proizvodnjo Življenja.

Umetnostni kritik je hvalil umetnico, ki dela na poskusih z gensko tematiko, kot nekaj, kar je revolucionarno in je zato naša prihodnost. Včasih se je delalo otroke na star način, po novem to ne bo potrebno.

Moški, ki ljubi žensko, je zanje skrajno naporen odnos, ki bi se mu radi izognili in zato bi ta odnos omejili, ga odrinili na margino.
Ko življenje lahko sam proizvajaš, ga izdeluješ kot predmet, kot produkt. Zanj obstaja povpraševanje in ponudba, šele potem ga lahko prodajaš. Tržiš!

Lahko ga nekomu omejiš, drugemu prepoveš, postaviš pogoje, izsiljuješ, predpisuješ... Ta sme živeti, tisti drugi pa ne sme. O tem nekdo odloča!
JALOVOST kot družbeno gibanje pravi, da spola sploh nista potrebna, da je vseeno kaj si, kdo si... ali kdaj si. Zjutraj moški, zvečer ženska, naslednji dan pa transeksualec.

Otroka si preprosto narišeš – pa ga imaš!

Odnosi pri tem niso pomembni.
Odgovornost.... ravno tako ne! Pravzaprav je zaželeno, da se na nekaj (odnos) ali na nekoga ne navežeš preveč, ker ga potem laže zamenjaš za boljšega (cenejšega) partnerja. Saj ni nobene škode v tem, mar ne?
Jugokomunizem je povsod jalov.

Njegov pravni red je jalov, njegove finance so jalove, ekonomija je jalova, še celo psihologijo kot del medicine  so si priredili po svoje. Tako so izgubili koordinatni sistem in ne vedo več, od kod bi merili kaj sploh je normalnost, kaj pa je popačeno in abnormalno.
»Normalno« je tisto, kar oni sami sebi pripisujejo!

Potem režimski znanstveniki to zagovarjajo, režim jih pa uporabi in jih plačuje. Družba pa propada. Mislite, da so ti ljudje čutijo odgovorne?
Če ni Odgovornosti, so za vse drugi krivi. In komunizmu/socializmu vedno prav pridejo sovražniki režima!
Vedno so na vladi predstavniki režima, vedno je država njihova, vedno so jalovi in vedno so jim za vse drugi krivi. Pri tem zaradi notranje indoktrinacije in odsotnosti svobodne Volje pri ljudeh noben niti ne opazi, da je s tem kaj narobe.
Sposojajo si denar, saj ga sami ne znajo ustvariti, ker ne uporabljajo ustvarjalnih vzorcev. Drugače ne znajo pre-živeti.

****

Sovražijo Weinsteina, kot bi se šele zdaj zbudili in spoznali,, da je Hollywood vedno bil kraj, v katerem je večina igralk, v vsej moderni zgodovini, uspela s pizdo!

Weinstein je predstavnik drugega pola aseksualnosti, tiste, ki vodi igro, ker akumulira tuje delo, tuj denar, skratka – ima denarja (sperme) na pretek!
Arabci imajo nafto, zato imajo denar, zato imajo spermo brez dela. Samo z dogovorom o tem, da nekaj pač toliko stane, kar je pravzaprav izsiljevanje in ne trgovanje.
To je jugo.-komunizem počel ves čas – le da brez nafte. Na koncu se je spotaknil ob lasten blef.

Zdaj kučan isto igro ponavlja in si sposoja denar od EU, da lahko vzdržuje zlagan režim na oblasti. Zlagan in nesposoben.

Po eni strani bi se zdaj levičarji in kvazi levičarji (po domače gre za parazitski način življenja, ki sebe maskira v politično levico) radi rešili Weinsteinov, po drugi pa na milijone enakih Weinsteinov spuščajo v v EU v obliki migrantskega vala. Namerno negirajo vsa posledična posilstva, vso pedofilijo, nasilje, umore, grožnje s prevzemom sistema in pravnih norm.... Elite, ki vodijo svet, so same pedofilske in bolne v glavi in potrebujejo izgovor za legalizacijo svoje razvratnosti, potem pa imigracijo uporabijo tako, da njihove bolne kulturne in religijske navade preoblečejo v človekove pravice.

V bistvu te elite skozi migrante izražajo lastno nasilnost. Migrantska agresivnost je nasilnost evropskih (in svetovnih!) elit. Zato so jih sem pripeljali, zato jih zdaj branijo. Kljub požigom, umorom, posiljevanju in grožnjam, da bodo uvedli šeriatsko pravo na ozemlju EU.

To nasilnost branijo in zagovarjajo s humanostjo, protirasizmom, antifašizmom, antinacizmom, z bojem proti homofobiji, ksenofobiji, »drugačnosti«... ipd.

Realnost si sami slikajo sproti. Njihovi mediji nam predavajo o tem, kaj da je »normalno« in da moramo razumeti in sprejeti, čeprav se nam ob tem želodec obrača. Če ne, tako pravijo, smo pa zaostali in nas mora biti sram!
V bistvu si razlage za to nastalo stanje kar iz zraka potegnejo.

Če so na oblasti (in oni so vedno na oblasti!) jih itak nihče ne more ujeti pri laganju in sprenevedanju. Razlage si čez noč prilagodijo skladno z dekretom. Ta je spisan skladno njihovi sli po manipulaciji s prebivalstvom in z življenji navadnih ljudi, ki jih je sram biti navadni.
Jalovost, ki jo zdaj razširjajo po svetu, pomeni življenje za enkratno uporabo. In tega se sami niti ne zavedajo!

Ko se enkrat podre družinski vzorec, ko odnosi znotraj družine (oče, mati in otrok) nehajo veljati za dovolj pomembne, da jih je treba braniti, potem Božja Abeceda Stvarstva postane neberljiva.
Tedaj je težko še slediti logični povezavi med vzrokom in posledico, saj je ta vez pretrgana načrtno in z namenom izogniti se Odgovornosti za posledice.

Stvari se na videz zgodijo same. »Ustvarjalnost« pa je vsa v »novih obrazih«, ki isto stvar razlagajo na nove načine, ampak tako, da ostaja ista.

Sprememba je pa samo v pogledu na realnost, ki nam jo nekdo razlaga, drugi pa mu prikimavajo. Pri nas nam našo realnost lahko razlaga le kučan. Drugi niso pooblaščeni!
Vsebinsko pa vse ostaja enako, isto. Torej neresnično! Imitacija.

JALOVOST in njeno vzdrževanje je komplicirana zadeva.
JALOVOST je treba obnavljati, ker se sama ne zna - je pač jalova!

Zato jalovost jemlje tam, kjer, kjer nekaj je, kjer je kaj vzeti! Pri čemer uničuje Življenje povsod okrog sebe. Uniči ga tako, da ga prepreči.
Če JALOVOST oblasti kje opazi premikanje Svobodne Volje, postane takoj pozorna nanjo in reagira.

Ubije jo z davkom! V manj »civiliziranem« okolju jo ubije dobesedno, z umorom. Umor je v takšnih sistemih, kot je naš, celo slavljen in v politične namene dovoljen. Če ni kaznovan – je dovoljen!

Ubijanje Svobodne Volje na planetu je glavno opravilo teh ljudi in takšnih vlad. Zato je Svobodne Volje ostalo le še malo na planetu. Kontrola pa je vse večja.
Jalovo razmišljajo tudi vse slovenske socialistične vlade, ki nas imajo ves čas v oblasti in pod kontrolo.

Ni jim popolnoma jasen pojem «vladanja«.
Oni pač vzamejo tam, kjer je kaj vzeti. Pri tem pa mislijo, da jemati pravzaprav zaseči nekomu denar in imetje ter zatirati upor (prepovedati samoobrambo!), pomeni vladati.

Zato tudi ta vrsta ljudi ne zna živeti drugače, kot le tako, da na Življenje gleda zviška, s pogledom z oblasti dol na nevedno rajo, ki jo sami delajo butasto. Potem se ji posmehujejo.

Na oblasti so pa vedno in vedno oni ukazujejo, drugega stanja ne poznajo. Vladati pa NE ZNAJO.
Saj za nič niso odgovorni, vedno so jim drugi za vse krivi. Po domače povedano: pojma nimajo, kaj je to Odgovornost.

Kar je tudi ves čas bil pravi namen tega sistema! Izogniti se odgovornosti za vsako ceno.

****

Režim postavlja cepce na vodilne položaje, postavlja odgovorne, ki nikoli ne odgovarjajo, zato ker izpolnjujejo ukaze vrha režima.

Cepce je namreč lahko izsiljevati in jim ukazovati! Potem jim režim ukaže, kako naj uničijo tovarno, podjetje, banko, javno službo. Ko delo »uspešno« opravijo, jih premestijo na drug »odgovorni« delovni položaj, kjer nadaljujejo začeti vzorec obnašanja in naprej uničujejo.

V normalnem svetu take lastnik z gajžlo napodi in sodišče jim takoj zapleni ves nakraden denar, ki je spravljen na premnogih računih v tujini. Pri nas pa...
Se ti ljudje častno upokojijo, potem ko so zapravili državo in spravili ljudi v nesrečo.
Prejemajo krasno penzijo v zahvalo od režima, potem pa sebe v TV oddajah hvalijo, kot da so nekakšni »heroji dela« in ne krivci za propad države in človeško nesrečo. Odgovorni za vse, kar je narobe, so vedno drugi, ne oni. Toda drugih niso pustili vladati... kako pa to?!?

Takšen zlagan sistem lahko obstaja samo zato, ker mlajše generacije niso sposobne dojeti resnice o samih sebi.
Starci so jim zastrupili možgane in mlade generacije svojih možganov sploh nimajo; razmišljajo kar z ukazi režima! Tako rekoč razmišljajo z zunanjim diskom, ki ga ima v rokah elita kučanovega režima (za tistem, ki ne vedo, imena izdajalcev svojega naroda ne pišem z veliko začetnico niti v začetku stavka).

Naredili so jih za nore. Kar tem generacijam v vsem odgovarja, saj so razvajene, lene, vase zagledane, narcisoidne. Predvsem so pa vzgojene da bi bile poslušne in neodgovorne.

Generacije mlajših so, enostavno povedano, nore!

Nimajo privzgojenega preprostega samoohranitvenega nagona, ki ga mora imeti vsak živ organizem. V bistvu so že mrtvi.

Starci so jih indoktrinirali. V stiski, ko so se poskušali izogniti konfliktu – kajti za izogibanje konfliktu gre več energije, kot pa za izvedbo konflikta in njegovo razrešitev - so si mlade generacije izmislile »teorije«, ki podpirajo norosti njihovih staršev, dedov in pradedov.
Nor sistem ohranja norost s čaščenjem prav tako nore mitologije. Njo vzdržuje, da z njo zastruplja svoje otroke v šolah, saj je njihova mitologija predpisana s šolskimi programi.

Mitologija sebe seveda ne razglaša za Bolezen, kar je, temveč za karseda natančen posnetek  in sploh edini prikaz resničnosti. V resnici je mitologija, ki jo razkazuje ta bolan režim v Dražgošah samo partizanska inačica parade ponosa, ki rada razkazuje svojo JALOVOST s pompom!

Gre za epopejo, ki povzdiguje impotentnost tistih, ki vladajo. Za prikaz in slavje zmagoslavja JALOVOSTI, za dokazovanje premoči JALOVOSTI nad Življenjem in ustvarjalnostjo!
Gre za proslavljanje ukradenega življenja, da bi impotentnost lahko ohranila prevladujoči položaj v družbi.
Parade ponosa, tako gejevske kot dražgoške, so izrazito prozorno povabilo, naj jim sledimo v Smrt, h končanju Življenja, k propadu družbe in civilizacije. Bomo to slavili?!

Slavimo, seveda slavimo, kako ne bi, saj je to naše bistvo, mar ne!!!
Slavimo in proslavljamo naše nehanje, in odpovedujemo se pravici do življenja, na račun JALOVOSTI, ki se bohoti in je naša avantgarda. Na koncu svoje življenjske dobe samo sebe podaljšuje skozi pederastijo, ki jo uporablja v politične namene. Namen pa je sebe in svojo samomorilnost promovirati kot nekaj življenju podobnega, ki se lahko poljubno podaljšuje.

Imitacija je tako eno kot drugo! Obe paradi ponosa sta bedno imitiranje Življenja! Umetni kurac, ki ničesar ne proizvaja, ker ničesar ni sposoben proizvesti. Nima Želje, nima sposobnosti, nima znanja, nima odnosa do nasprotnega spola.

Kradejo in potvarjajo, posnemajo nekaj, kar niso imeli priložnosti spoznati. Zato so ukradli in potem.... ubili. Ljubosumni, ker sami ne znajo "delati" Življenja!
Kar je bistvo ideologije Marxovega Manifesta delavstva!

Jalovo početje prav tako jalovih starcev, ki so si svojo erekcijo narisali v zgodovino, jo tako uzakonili (njim še vedno stoji) in zdaj so prepričani v svojo premoč.
Potem pa to lažno potenco vzdržujejo tako, da zadolžujejo državo, mlade generacije pa naredijo za impotentne.

Kdo vrti denar v tej državi?
Odgovor na to vprašanje vam bo dal tudi odgovor na to, kdo ohranja moč v družbi in na čigav račun!

Življenju nedorasle mlade generacije se z izmišljotinami ognejo normalnemu toku odnosov, ki nastajajo v vsaki normalni družini. Edipalizacija je normalen odnos, pri katerem otrok podvomi v svetost očetovih pogledov na NJEGOV svet, se pravi na svet otroka!
In zato otrok – zraste!

Kar je pogoj zato, da se družba sploh nekam premakne in da napreduje.

****

Ko pa dogodki zmešajo abecedo življenja na način, da te ni več moč brati in tako razvozlavati »skrivnosti«, ker jih Starci poskrijejo v tajne Uradne Liste, torej tudi sveta ni mogoče razumeti in dogodkov ne razlagati. Posledično ni več mogoče poiskati rešitve za tako družbo. Takšna družba je izgubljena!!!

Kmalu ne bo več kaj vzeti, ker bodo vse uničili s takšnim obnašanjem. Potem bo v primerjavi z njihovo nasilnostjo Weinstein videti kot dedek mraz in striček božiček v eni osebi.

Novinarjeva grožnja na twiterju: jebal bi jo v rit - brez vazelina!
(predvidevam da zato, da bi jo bolelo).

Tole ni podobno spolnemu odnosu, pravzaprav sploh ni podobno nobenemu odnosu! Spolnemu zagotovo ne. Pa tisto, kar je počel Weinstein ženskam, tudi ne.

Tudi to, kar počno islamisti, zaverovani v svoj Koran, ki ponižuje žensko, ni vredno imena spolni odnos.
Večina evropskega prebivalstva je pa sploh vprašljivo »seksualna« oziroma je prej aseksualna in jih vsak pogovor o spolnosti moti. Žrtve moti še bolj od storilcev.
S tem, ko se LGBT aktivizem širokousti in razkazuje svojo spolno usmerjenost, pritiska na čustva ljudi, ki jih namenoma skrivajo, vsaj do zdaj so jih skrivali.

Danes pa je že težko poslušati dva gosta na televizijskem omizju, ki po naravi stvari predstavljata različni okolji in z njima različne tipe prebivalstva. Ki pa se v tem primeru – vsaj navidezno – zavzemajo za isto stvar.
Recimo, ko psihoanalitik brez zadržkov opisuje spolni odnos med moškim in žensko, kjer uporabi izraze za orodji, ki se pri tem uporabljata! Torej, pri fuku. Da ne bom še jaz nejasen.
Medtem si Cerkveni predstavnik grize ustnico in bi najraje vse besede požrl in se pogreznil nazaj tja, kjer je do sedaj vse sebi skrival, zdaj tega pač ne more. In tako lepo se je bilo sprenevedati! Tako enostavno!
Zdaj pa se vsak po svoje prizadevata, da bi s čimbolj jasnimi besedami pojasnila svoje stališče. Mislite, da je to lahko? Psihoanalitik bo uporabil besede kurac, pizda, fuk, babe prfuknjene.... predstavnik Cerkve pa se bo temu skušal izogniti. Pa sta na isti strani!

Predstavljajte si, da nekdo pride k vulkanizerju menjat gumo, ker mu je spuščala. Pri tem ne sme uporabiti besed kot so: vijak, šraufati, zračnica, luknja.... zdaj pa naj stranka pojasni vulkanizerju kaj bi rada.
" Poslušte, a lohk tist - sej veste kva – snamete, pa zamenjate, pol pa poiščete sej veste kva v tistem sej veste kva... pa daste nov sej veste kva... pol pa sej veste kva vrnete nazaj gor, pol mi pa še scentrirajte pizdo… lepo prosim!"

V tem se zrcali vse sprenevedanje te civilizacije, ki dobi od muslimanov zdaj kurac naravnost v čelo na način, da ga preprosto ne more spregledati. Ne more se mu izogniti!

No, to je Weinstein! Bolj očitno kot tako, ne gre. To so islamisti, to je krščanska vzgoja in to smo mi - naša civilizacija!
Ki izumira zato, ker ni sposobna imenovati svojih orodij z imeni za razmnoževanje tako, kot se po domače imenujejo. Kaj šele, da bi civilizacija znala opisati, kako se ustvari odnos med dvema, ki sta sploh sposobna odnosa, ki ustvarja novo življenje in zato ni JALOV.

Pri feministkah je pa stvar takale:

vsebinsko feministke sploh niso ženske, temveč so to v žensko formo preoblečeni moški. In v tem leži ves problem!
Predstavljajo se za ženske, vendar je njihova energija moška - imitirajo moške, ki jih sovražijo!

V resnici to isto počno vsi spolno nedefinirani, ki se hočejo izogniti definiranju sebe za moške ali ženske.

Potvarjajo lastno realnost s tem, da hkrati imitirajo tisto realnosti od katere bežijo in je nočejo.
Sami svoje realnosti ne znajo ustvarjati, ker so JALOVI v vseh smislih, najbolj pa v ustvarjalnosti! Zato imitirajo tuje. Za kar pa ne želijo prevzemati odgovornosti in se zanašajo na državo, ki bo poskrbela za ustrezen pravni sistem, ki jih bo zaščitil njihove »človekove pravice« Ne vedo kako, ampak s tem naj se ukvarjajo drugi. Recimo mi.

Zato povzdigujejo nedefiniranost spola v normalnost, pod geslom: vsi smo enaki.
V bistvu gre pri tem za upiranje Cerkvi in religiji, ki definira žensko kot podložno bitje! Ljudi pa del aseksualne in krive, ker je – končno! - Telo samo ženska.

Telo deluje tako, da posluša nagone in to je, tako pravi religija, nekaj slabega, zavržnega, Bogu nesprejemljivega, in je zato treba v človeku zatreti, nadzorovati, kvečjemu izkoriščati, voditi, ponižati....

Pri LGBT gibanju gre za poskus brisanja družbene vloge žrtve. Ne da bi pri tem kdo poskušal sploh razumeti, kje je ta problem nastal, zakaj je nastal, zakaj smo ga vzdrževali (Vse družbe so ga!) in se z njim spoprijel ter ga končno tudi razrešil.
Tako pa ostaja kot izziv v vseh neskončnih in neznosnih simboličnih oblikah in je kot tak sploh nerešljiv, kajti simbolov se ne da razreševati s tem, da jih pretvarjaš (jih fragmentiraš, jih drobiš) v še več simbolov, v druge simbole, ki so še bolj komplicirani od tistih prej.

Če smo vsi tako zelo enaki potem različne funkcije sploh niso potrebne, vsi vse znamo in lahko sami naredimo in zato nismo vezani oz. prisiljeni na vzpostavljanje odnosov z drugimi. Ne potrebujemo jih! Če pa kaj potrebuješ, kupiš.

Ko ti je partner odveč, se ga rešiš.
Če ti otrok ni všeč, ga zamenjaš, saj ga nisi ti rodil! Sicer pa vnaprej poveš zdravniku, da hočeš punčko z modrimi očmi, blond, itd, ipd.

Če nastane nekaj drugega - pa tožiš zdravnika!

Nisi obvezen vztrajati v odnosu, lahko ga preprosto zamenjaš z drugimi. Kot bi šel v trgovino in s police izbiral tistega, s katerim boš živel. No, vsaj nekaj časa.

Ker smo itak vsi samo "delavci v združenem delu", eni sicer s kurcem, drugi s pizdo, ampak to je vseeno. Lahko si daš operirati oboje.

Oboje je samo orodje in oboje je v službi Partije, Cerkve, sistema, režima... kakor kje in kakor kdaj. Saj je vseeno komu orodja služijo! Dokler opravljajo predpisano nalogo!

Ampak - tako trdijo in na tem vztrajajo - da je to useglih. Ker je naša naloga združevati delo in eden drugega fukati v glavo.

Tako si oni predstavljajo in tako oni interpretirajo enakopravnost.

Da ženska lahko pofuka moškega v glavo na enak način, kot moški fuka žensko v glavo, ko je na vodilnem mestu, Kar je pač sama srž današnjega poslovanja in poslovnih odnosov: fukati ljudi v glavo!
Javne službe denimo fukajo svoje poslovne partnerje dopisno, na daljavo. Njim pride, ko jim nehaš težit. Nehaš pa jim težit, ko te sfukajo do konca!
Partijsko spolno življenje je bogato.

Če si zvest partijec ohraniš (s)polno moč jebanja ljudi v glavo tudi po osemdesetem letu in celo kasneje! Sam Zemljariča poglejte!

Vzgoja maščevalnosti in osmišljanje "koristne" rabe občutkov Krivde v družbi za (samo)zadovoljevanje Partijskih spolnih potreb... je družbeni program.

Gre torej za posnemanje nečesa, kar spolno nedefiniranim ni blizu, kar ne marajo in tudi nočejo. Zato to zavračajo – pa vendar posnemajo!

En homoseksualec , ki je v paru z drugim, ima dominantno moško vlogo, drugi je pa "ženska"! Oba vlogi samo igrata.
Pri lezbičnem paru je pa enako!
Igrata vlogi. Če sta moški spol in ženski spol isto, potem naj bosta oba dominantna ali oba ženskice. Pa nista!
Zakaj si torej delita vlogi na moško in žensko?!

In predvsem - zakaj se kot takšna privlačita?!? Zakaj eden drugega privlačita kot imitacija ženske in imitacija moškega? Zakaj si ne osmislijo lastne zakonodaje, ki bo zadevala njihove odnose (ki jih morajo prej izdelati in zanje postati odgovorni), drugo pa pustijo, da si po svoje ureja življenje!
Naj se to dvoje ne meša in prekriva.

Znaki agresivnosti in njihove želje po maščevanju so vedno bolj očitni.
Ta neodrasla in življenju nedorasla energija se zdaj razrašča po planetu, uveljavlja svoje bolne težnje po prevladovanju, vladanju in ukazovanju Življenju, kako se sme obnašati. Vsiljuje svoje pojme drugim, ki imajo svoje, drugačne izkušnje z življenjem in izsiljuje primat pri odločanju tudi o tujih, njim povsem nerazumljivih zadevah.

Ta energija nam zdaj postavlja pravila, po katerih naj bi vsi živeli.

Iz ene posebnosti naredijo zakon, ki bo veljal za VSE. Hkrati trdijo, da s tem nihče ničesar ne odpravljajo in da nihče ne bo ničesar izgubilo zaradi sprememb. Razen tega, da bo vsaka beseda stehtana če ni morda sovražni govor...
V resnici ni res, da ničesar ne izgubimo!

Izgubimo kup pojmov in izrazov, z njimi pa resničnih odnosov. Recimo, stric in teta in babica in dedek... ti pojmi naj izginejo? Naj nič ne pomenijo, ker si bo nekdo nadel tujo formo (jo ukradel), vsebine pa ne bo znal ohraniti, ker je ne more? Toliko za začetek začetka izgubljanja tal pod nogami.
Izgubljamo odnose in naj ne bomo zaskrbljeni?!

Skrbi nas pa izumiranje živalskih vrst.
FAK, mi smo res nori!

Sproti si izmišljajo zakonodajo in nikdar temu ne bo konca, ker je norost nora in svojo norost razvija skladno s svojo domišljijo, ki rase iz požrešnosti. V začetku so komunisti bili skromni v primerjavi s temi, ki so zdaj. Zdaj so nenasitni!

Njihova požrešnost je iz dneva v dan večja, vse bolj nenasitna, vse bolj neomejena. Zakone si sami sproti prilagajajo.
Ko je norost razumljena kot neka posebnost in ne norost, je lahko celo privlačna, vsekakor pa sprejemljiva in obvladljiva. Ko pa norost postane sistemska - takrat se je pa treba bati. In to zelo bati.

V glavnem je tedaj norost v funkciji maščevanja in obrambe sebe.

Vse sistemsko je bolno, ker brani sistem kot Bolezen pred vdorom zdravja v sistem in svoje bolne potrebe predpostavi navadnosti ter navadnim potrebam ljudi, ki jim vlada. V resnici jim ne vlada, temveč jih obvladuje. Vladati namreč pomeni voditi, to pa, kar oni počnejo, je manipuliranje z ljudmi in človeško dušo.
Inštitucije so inštitucije sistema, samo njemu tudi služijo in so do kosti nore.

Ljudje postanemo nori zato, ker če tega ne bi mogli - bi umrli.
Norost je torej vrsta obrambe organizma! Sicer skrajna, a še vedno le obramba.

Najprej smo kot posamezniki nevrotični, to postanejo v okolju, ki ne upošteva naša čustva, naše želje in potrebe do varnega okolja, do zadovoljitve naših osnovnih potreb. Ljubezen in varnost sta osnovni potrebi!
Če bi ju bili deležni v rani mladosti, ju ne bi iskali kot izgubljena bitja, ki so ves čas v nevarnosti pred nečim in se moramo braniti. večina naših dejanj in strahov, je simbolične narave. Dokler simboličnega obnašanja in simbolov ne pretvorimo v vzrok, ne moremo razumeti samih sebe.
Nato pa, ko (in če) nevroza ne zadostuje več, postanemo psihotični.

Ko tudi ta obramba (psihoza) ne deluje več in ne brani organizma, postanemo nori. Zatečemo se v norost, da bi ohranili življenje. Tako je treba gledati tudi na razvoj družbe.
Nori smo pa... kot sem že povedal, zato da preprečimo napredovanje smrti.
Vse te naštete obrambe niso tam zaradi naše izbire in svobodne volje, marveč so oblika avtomatizma, s katerim se Telo brani pred propadom.
Zdaj nismo več nori kot posamezniki, ker družbi to ne zadošča več.

Zdaj smo nori že kot civilizacija.

Če je posameznik nor, to ne predstavlja nevarnosti za človeštvo in za življenje na planetu. Ko pa je človeštvo noro, je civilizacija nora, in tedaj.... tedaj nas že naslednji korak lahko pelje v prepad. Odvisno je od tega, kdo komu sledi in zakaj mu sledi.
Zato je prav, da je naslednji naš korak zavesten, da ga storimo pri polni zavesti in s polno odgovornostjo.

Kdor Življenja ne mara in ga noče živeti - ga pač ne mara! A naj drugih, ki ne mislijo kot on, ne sili v samomor. Do tega nima pravice.

Posamezniki morajo zbuditi v sebi naravni obrambni mehanizem, ki je človeku prirojen in bi zdaj še vedno bil tam, če ga ne bi preglasila vsiljivost učenj, ki jih ponuja (jih človeku vsiljuje) sistem.

Temu pravimo indoktrinacija duha prebivalstva. Zato pravim, da je sistem - nor! Sistem rešuje sebe in ne človeka, za človeka mu ni mar.

In kot tak je Življenju nevaren.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.