089_DOLGOVI IN KAKO JIH PORAVNAVAMO



>>Povsem uničiti pa to trdoživo zlo čez noč očitno ne bo mogoče.<<

Seveda je mogoče. Tako, da zapreš vse dovode denarja režimu. Naenkrat, čez noč. To pomeni nič več izposojanja od tujcev, nič več zadolževanja.
Posledica bi bila seveda - državljanska vojna!

Parazit jo bo izzval tako, kot jo je izzval ob koncu SFRJ. 
Zato smo srečkoti, da smo sploh še v EU. Unija nas brani pred kučanističnim političnim in gospodarskim kanibalizmom najslabše vrste. Če pa pademo pod ruski vpliv, bo Huda jama videti kot letovišče!
Tako se Parazit brani pred tem, da bi se tudi notranji dolgovi v državi poravnavali z delom in plačilom za opravljeno delo. V normalni državi bi se temu reklo "upravljati z državo" ali vladati! Pri nas tega ni, mi tega ne poznamo. Mi si izposojamo! 
Pri nas kučanove vlade ne upravljajo z državo, ker tega preprosto ne znajo. To jih niti ne zanima.Kot prvo, ne znajo vladati. Nikoli niso znali.
Parazit pojma "delati in zaslužiti denar" ne pozna.
Zato državo organizira tako, da lahko sam neovirano in "legalno" krade, zanj je to "človekova pravica" in to mu pripada. Brez tega je pa ogrožen in ko je ogrožen, prime za orožje in izzove državljansko vojno! 

Takrat se pojavljajo parole kot je tale: Lastnina je tatvina. 
Sproducirajo jih takšni kot je kučan, potem jih pa "ekstremna" Levica razširja javno. Levica je zvočnik "zmerne" levice.

Ta vzorec je takšen: zunanji dolg države JE VEDNO enak notranjemu dolgu v državi!
Razlika je pa v tem, da zunanji dolg države lahko odplačaš v denarju, jasno če delaš pošteno in spoštuješ poslovne dogovore med posojilodajalcem in dolžnikom, naročnikom in izvajalcem, lastnikom podjetja in zaposlenimi....
Balkanci tega ne delajo tako.

Balkanec misli, da si ga nategnil, če ga siliš naj se drži pogodbenih obveznosti, ki jih je sam podpisal in za katere se je s tabo dogovoril. Notranji dolgovi na Balkanu se ne poravnavajo z denarjem, poravnavajo se s klanjem, pobijanjem in posiljevanjem.

Ostali "vzroki", ki jih potem navajajo pristaši režima, ki so povzročili klanje (v bistvu pa samo niso spoštovali, kar so podpisali, niti niso imeli tega namena ob podpisu) sploh niso vzroki! So samo komunistični (Parazitovi) izgovori in politične floskule, zakaj da dolgov ni treba vrniti. 
Religije, različna narodnost, bla-bla-bla... to niso vzroki! To so samo navadni izgovori. Vsako vojno lahko preprečiš tako, da ljudi kupiš z denarjem! Pač mečeš vreče z denarjem iz aviona, oni jih pa pobirajo in tako "imaju za kaficu i za cigarete". A nešto da im ostane za socialu in boračke penzije, drugo im ni ne treba.

Ko ne poravnavaš zunanjih dolgov, se aktivira izravnavanje notranjega dolga.
Notranji dolgovi se za razliko od zunanjega, ki ga lahko poravnavaš z odplačilom v denarju - izravnavajo z rezanjem vratov!
To se imenuje plačilna disciplina, greš in pobijaš ljudi, in tako poravnavaš stare dolgove.

Praktično se temu reče sprava!
Za klanje prejmeš medaljo od nove države, ki tako nastane s takšno poravnavo dolgov, preden narediš nove. Da bi zamenjal vzorec nima smisla, ker stari dobro deluje. In pri nas dobro deluje!
Navadno temu sledi pojasnilo ".... a šta su oni nama radili!" Ne glede na to, ali pri tem misliš za 500 nazaj ali pa 70 let nazaj v preteklost (še premal smo jih!).
S tem opravičiš vsa svoja dejanja. Ves režimski kriminal, vsa kraja, postane rveolucija in zato je nihče ne preganja in je ne kaznuje. Pravni sistem JE Revolucija!

Ko takšna država vidi, da ji ni treba vrniti zunanjih dolgov, jih naredi znova. V resnici jih samo nadaljuje. Tako je naredila Slovenija.
Slovenija je dolžna tujini nekajkratnik Jugo-dolga! Zdaj še ni videti, da bi ga kdo hotel vrniti. Še več - Levica na glas govori tisto, kar kučan v resnici misli. 
To pa je: ti prekleti kapitalisti, spet nas izkoriščajo, spet nam kradejo.

Po klanju v SFRJ je v vseh časopisih bilo zaslediti tole mantro: "... a zašto su nam posudjivali kad su znali da im mi nećemo vratiti." 
To zdaj v različnih oblikah ponavljajo vsi jugoslovenarji v Sloveniji. Medtem izvajajo sovražni prevzem naše države, dolgov, ki so jih naredili, pa ne mislijo vrniti.
In kaj temu lahko sledi?!

No, kakšna pa je sploh rešitev?!
Rešitev je v tem, da izberemo dobro vlado, ki bo organizirala državo tako, da bo ta temeljila na delu, ne pa na sociali, kot je Bučar zapisal v ustavo! Namesto da bi v ustavo napisal, da Slovenija demokratična država in da je človeško DELO temelj te države. kar je seveda ta bivši udbovec lepo izpustil, poudaril je pa, da smo socialna država in pravna država. No, in smo pravna država? Smo morda socialna?
Nismo. Smo zadolžena država. Mladi gredo za delom v tujino, ker delo pri nas nič ne pomeni in zanj nismo plačani. Revolucionarno pravo varuje dolžnika in ga zaščiti pred upnikom. S tem kaznuje upnika in oškoduje lastnino tistih, ki so se vse življenje trudili, da bi jo z delom pridobili. To počne "revolucionarno pravo", ki ga zdaj imamo.
Prvo pravilo diktature in znak splošne degeneriranosti, s tem pa propadanja družbe je, ko pravni sistem ne varuje imetja svojih državljanov. Pika.

Sociala pomeni spet izposojanje, novi krediti pomenijo večji dolg, potem še večji, pa še večji.... čemur sledijo levičarske blodnje o izkoriščanju. Da nam bodo vse drugi pokradli... Nato sledi zanikanje dolga, češ, pa kva, sej oni nam kradejo! 

Sčasoma režim pokaže svojo moč tako, da izzove maščevanje navznoter. Treba je pobiti tiste, ki nam preprečujejo zadolževanje! 
Temu sledi državljanska vojna, klanje, posiljevanje... razseljevanje in pohabljanje.
Nismo se mi odcepili od SFRJ!
Mi smo kučanu postlali njegovo mafijsko gnezdo, to smo storili. Demokracija je pa vsa v tem, da se ekipe sicer lahko menjajo, ampak gnezdo ostane isto!











Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

083_KRIVIC IN BUČAR - GLAVNA KRIVCA, DA SMO ZDAJ BREZ SVOJE DRŽAVE

036_INTERNACIONALNA DEMOKRATIZACIJA ZAHODNE NOROSTI

008_ZAROTA VELIKIH STARCEV 2 str.